Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

2024 yılı için belirlenen prefabrik ev fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Tek katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yaptırmak istediğiniz ev ile ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Geçiş koridorları, oda bölmeleri, mutfak, banyo gibi alanların tamamının yerleri tasarımda kolayca değişiklik yapılabilir niteliktedir. Bu durum hem tek katlı hem de çift katlı modellerin tamamında mimar ve tasarımcıların işini oldukça kolaylaştırmaktadır.

Karmod evlerin ana taşıyıcı sistemi paslanmaz, çürümez hafif çelik malzeme kullanımıyla hazırlanmaktadır. H şeklindeki bu taşıyıcılar duvar blokları arasına yerleştirilmiş olup tasarımda maksimum genişlikte konforlu mekanların ortaya çıkartılmasını kolaylaştırır. Bu nedenle tasarımcılar yapı modelini dahiyane fikirlerini ortaya koymalarını kolaylaştırdığı için çAlright severler.

Prefabrik yapılarımızda ise 16 dansite eps yalıtımı kullanılır. İç ve dış duvarlarda 8mm fibercement kullanılır.

Prefabrik ev modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çok ihtiyacı olan ev strategyını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

İmarı olmayan arazilerde arsalarda prefabrik ev resmi olarak koyulamaz, bazen belediyeler istisnai olarak bu konuda izinler vermektedir bunun için en doğru bilgiyi arsanız belediyeye bağlı ise belediyeye köye bağlı ise il özel idaresine gitmeniz gerekmektedir.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin seven bölgesi ve 81 iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

Ayrıca elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemine de sahiptirler. Prefabrik ev almanın avantajları nelerdir? • Her mevsime uygun prefabrik evler yapılabilir. Uygun ısı ve ses yalıtımı sayesinde her mevsimde prefabrik evinizde rahat edebilirsiniz. • Montajı oldukça https://www.miraprefabrik.com kısa sürede tamamlanan prefabrik evlere kısa süre içinde taşınabilirsiniz. Oldukça hızlı bir şekilde prefabrik ev fiyatları montajı tamamlanan ve kullanıma hızlıca hazır hale gelen prefabrik evler şehir hayatından bir an önce uzaklaşmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Prefabrik ev, resmi işlerin tamamlanmasının ardından 15 gün içerisinde tamamlanır. Betonarme bir evin tamamlanması için ise ortalama olarak bir iki yıl gerekmektedir. • Ön üretimli evlerin bir diğer avantajı ise depreme dayanıklılıkları dır. Yapımlarında kullanılan pvc ve çelik karışımlı malzemelerin yapısı esnek ve hafiftir. ÇOkay hafif malzemelerden üretilmeleri sebebiyle prefabrik evler depremde sorun olmazlar.

Ruhsat süreci için istenilen mimari approachı prefabrik ev satın aldığınız firmadan talep edebilirsiniz. prefabrik ev Arsa sahibinden konut yaptırması betonarme evlere göre çAlright daha kolay olduğunu fark edeceksiniz. Prefabrik ev neyden yapılır?

Uzun ömürlü kalıcı konut sınıfileında yer alan prefabrik evlerle ilgili bazı bankalar finansman sağlayabilmektedir. Banka finansmanıyla prefabrik ev satın alacakların banka müyteri temsilcilerinden bilgi almalarını öneririz.

Hazır ev ısı ve ses yalıtımıyla beraber yapı güvenliğiyle de üstün. Çift taraflı iki özel levha arasına izolasyonlu ısı köprüsüne izin vermeyen özel dolgu ile dış duvarda 10 cm duvar kalınlığı yapıya sıcak ve soğBritish isles havada iklimlendirme kolaylığı sağlıyor. Çift camlı pvc pencereler yapı bloklarına adeta lego gibi geçerek montajlandığından bu izolasyon daha da artworkıyor.

Bununla beraber hızlı kurulum olanağını da beraberinde getirmesiyle birlikte çAlright fazla tercih edilmesini sağlamaktadır. Yapmanız gereken hemen bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete gelerek istediğiniz ev ile ilgili süreci başlatmaktır.

Sonrasında şap uygulaması yapılması ve köşelere balık sırtı şap yapılması gerekmektedir.

Biz firma olarak birçOkay müşterimize şunu söylüyoruz isterseniz prefabrik ev almış müşterilerimizin numarasını sizinle paylaşalım siz arayın onlara sorun ısı izolasyonu nasıl ses izolasyonu nasıl evin havası bakım ihtiyacı çok az olmasını bir sorun diyoruz ve birçOkay müşterimizde hayranlıkla bizim firmamızı anlatıyor.

Report this wiki page